Tornar

Mas Carandell 30 anys d’èxits


Mas Carandell 30 anys d’èxits

 

Aquests són alguns dels titulars als quals ens hem acostumat i que ja formen part de les notícies generades a Reus des de fa anys gràcies a l’Institut de Formació i Empresa Mas Carandell. I és que, en el seu conjunt, Mas Carandell ha generat ocupació per a més de 1.200 persones en els darrers 3 anys. Treball de gran valor i utilitat que ha sabut combinar-se amb la formació, la quantitat i diversitat que durant els darrers quatre anys, han consolidat a Mas Carandell com un pol dinamitzador d'ocupació a Reus. Un model que no només ha de continuar, sinó que ha de consolidar-se i promocionar-se encara més.

Reus compta encara amb algunes ombres d'atur que treballarem per reduir, com portem fent durant els últims anys. El nostre objectiu és consolidar Reus com una ciutat d'oportunitats, pel que a ocupació es refereix. Per això, durant els propers anys i si rebem la confiança que ho faci possible, ampliarem notablement l'oferta de plans d'ocupació adreçats a persones sense feina, reforçarem la nostra aposta per la formació en general i també per l'FP dual; a més de continuar amb els cursos i trobades d'orientació laboral i altres activitats de foment de l'ocupació que, com hem pogut comprovar, s'han desenvolupat satisfactòriament durant anys a Reus.

Les xifres així ho avalen, ja que més de la meitat de les persones que han passat per Mas Carandell han trobat una feina i estan treballant en l'actualitat, a més de completar una formació necessària que en ocasions, ha condicionat noves activitats professionals més satisfactòries que les anteriors, per a molts ciutadans de Reus.

Activitats formatives que continuaran desenvolupant-se en el futur per garantir als ciutadans, una inserció laboral més àmplia derivada d'un impuls formatiu que es continuarà desenvolupant per garantir estudis i formació a aquells que ho necessitin i des d'aquesta formació, un índex d'inserció laboral satisfactori per tots. En particular, per als veïns de Reus aturats.

 

Daniel Rubio Angosto

Portaveu d’Ara Reus i Candidat a l’Alcaldia de ReusTwitter de @DanielRubio

Facebook

Canal Youtube

Vídeos destacats

#TuEtsReus
Entrevista a Daniel Rubio
II Congrés Ara Catalunya