Sóc el Daniel Rubio Angosto, nascut a Reus l’any 1981, reusenc de 37 anys, casat i pare d’una nena maquíssima.  Sóc Graduat superior en Comunicació, especialista en Periodisme Empresarial per la Universitat de Vic i Direcció en Periodisme, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior ESERP Business School.



Amb tan sols 16 anys vaig començar la meva carrera professional en el sector de la Comunicació treballant i col·laborant a Ràdio Sant Pere i Sant Pau i posteriorment a RNE, Ràdio 4 i Europa FM.

Després d'una època treballant a Madrid en la Sexta, Cuatro i Antena 3 vaig decidir fundar l’empresa de comunicació grupo doa, empresa que es va especialitzar en el sector Firal.

A més un ciutadà actiu, compromès,  actiu, amb inquietuds, dinàmic i un treballador incansable. Pas a pas, sense presa, amb paciències, però amb decisió, fermesa i amb capacitat de superació i de sacrifici, a pesar dels entrebancs, dels inconvenients que es pot trobar en el dia a dia. Sóc un candidat jove però amb una llarga trajectòria i experiència en l‘àmbit de l’empresa privada però també en l’administració pública.

 

He tingut la capacitat i la voluntad d’administrar el 40% del pressupost públic amb les Regidories de RRHH, Ocupació, Medi Ambient i Aigües de Reus de l'Ajuntament de Reus.

 

Twitter de @DanielRubio

Facebook

Canal Youtube

Vídeos destacats

#TuEtsReus
Entrevista a Daniel Rubio
II Congrés Ara Catalunya